Aina veloitukseton toimitus

Käyttöehdot

Näitä tietoja sovelletaan 1.5.2022 alkaen Laatusoitin Oy:n ja asiakkaan välisessä vuokraustoiminnassa ja kaikessa Laatusoitin LEASING -nettisivuston alla tapahtuvassa kaupankäynnissä. Vuokraamalla soittimen asiakas hyväksyy allaolevat ehdot.

Kaikki soittimet ovat vuokraajan, Laatusoitin Oy:n (Y-tunnus 2601599-9), omaisuutta.

Vuokra-aika on voimassa toistaiseksi niin kauan, kunnes sopimus puretaan. Vuokran suuruus määritellään verkkokaupassa tapauskohtaisesti ja se on ilmoitettu asiakkaalle ennen vuokrauksen alkamista. Vuokra veloitetaan asiakkaan maksukortilta kuukausittain automaattisesti. Kuukaudeksi määritellään 30-31 päivää aloituspäivästä alkaen. Maksunvälittäjänä toimii Stripe. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Soittimet vuokrataan siinä kunnossa kun ne ovat vuokraushetkellä. Soittimissa olevat mahdolliset puutteet ja kauneusvirheet on ilmoitettu ennen vuokrausta ja soittimiin kohdistuvista muista vahingoista tai itse aiheutetuista virheistä ja puutteista on asiakas velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan aiheutuneet vahingot.

Soittimet toimitetaan huollettuina ja pianot toimitetaan viritettyinä, muut virtitykset ja huollot eivät sisälly kuukausihintaan. Huoltosopimus on ostettavissa erikseen. Toimitusaika on enintään 2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Kuljetuskustannukset vuokra-ajan päätyttyä eivät sisälly hintaan. Toimitus- ja noutokulut määräytyvät toimitustavan, paikan haastavuuden ja sijainnin etäisyyden mukaan.

Vuokraaja sitoutuu käsittelemään ja säilyttämään soitinta asianmukaisesti. Soitinta ei saa säilyttää liian kuumissa, kylmissä, kuivissa tai kosteissa olosuhteissa. Soitinta ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle ilman vuokranantajan suostumusta. Vuokraaja suostuu korvaamaan soittimelle mahdollisesti aiheutetun vahingon. Kehotamme tarkistamaan vakuutusturvastanne, kuuluuko vuokrattu soitin sen piiriin. Soitinta ei saa kuljettaa ulkomaille ilman vuokranantajan erillistä lupaa.

Vuokrauksen asiakas pystyy itse lopettamaan omien sivujen kautta.