Aina veloitukseton toimitus

Mikä on Laatusoitin LEASING?

Laatusoitin LEASING vuokraa soittimia kiinteään kuukausihintaan. Se syntyi ajatuksesta, miten voitaisiin mahdollistaa soittamisen nautinto mahdollisimman pienellä rahalla, mutta tinkimättömällä laadulla.

Yhä useampi ei ole valmis investoimaan kerralla kunnolliseen soittimeen tai elämäntilanne saattaa yllättäen muuttua. Nyt Laatusoitin LEASING mahdollistaa harrastamisen laadukkailla instrumenteilla pienellä kuukausimaksulla!

Yksi parhaimmista ominaisuuksista tässä palvelussa on se, ettei tarvitse enää säätää maksujen kanssa! Laatusoitin LEASING -palvelussa maksut veloittuvat maksukortilta automaattisesti, kuten muissakin suoratoistopalveluissa. Vaivatonta ja helppoa!

Suomessa on valtavasti "vääränlaisia" pianoja jotka ovat muodostuneet jopa monen riesaksi. Me pelastamme monet huippuyksilöt ja jatkojalostamme ne kiertotalouden näkökulmasta uuteen uskoon. REPLAY -pianot on osa suomalaista pianotuotantoa ja me annamme niille uuden elämän. Huollamme, maalaamme ja viritämme ne viimeisen päälle kuntoon!

Valittavissa on REPLAY -pianojen lisäksi muitakin soittimia ja brändejä.

 

Toteuta haaveesi ja maksa vain käytöstä! Laatusoitin LEASING tarjoaa upeita soittokokemuksia pikkurahalla!

Laatusoitin LEASING - TERVETULOA NYKYAIKAAN